1

Proč inovace PRO ŽIVOT ?
No, přece, pro přežití, důstojné, i v kvalitě optimálně možné, i esteticky, nejvyšší, při zachovávání, zachování Lidské důstojnosti vždy a všem, při zachovávání možnosti života Lidí na planetě Zemi, v optimálním svém zdraví..
Lidem VŠEM v České republice, a na planetě Zemi:

pondělí 6. května 2019

,,STŘÍDÁNÍ STRÁŽÍ", jak i maminky dětem.. povídají :-).. politických, vládních, parlamentních.. i prezident..ských..Českých..pro blaho :-) .. národa České republiky,.. pro blaho všech na Zemi planetě.. :-)

Vážení spoluobčané,

je to již 7 let, co píši, mediálně, i na státní instituce ČR, taktéž na mezinárodní EU a OSN o Lidu likvidačním porušování Lidských práv ze strany českých politiků, tedy o zločinnosti proti Lidskosti, v podobenství autogenocidní vlády vůči vlastnímu Lidu. Trestní sazby odnětí svbody jsou u těchto trestných činů jedny z největších. Přičemž i příprava je trestná.
Genocidou se podle výkladových slovníků nerozumí jen přímé vyhlazování obyvatel, nebo skupiny, ale také takové jednání, které skupině osob může přivodit úbytek životní síly, životní esence.
Do tohoto bezesporu patří ustanovování zákonů, legislativy, která širší skupině osob maří možnost mít finanční příjem z pracovní činnosti, rovněž z podnikání. A to takový, který těmto Lidem umožní přežít. Který těmto Lidem umožní důstojně přežít. Obě tyto možnosti jsou v České republice aktuálně oficiálně platnou, politiky českými ustanovenou, legislativou, zákony ZNEMOŽNĚNY.
(Rovněž politika snižování porodnosti je tresným genocidním činem.)
*
Podrobnosti se můžete dočíst na tomto blogu, i v jeho odkazech a pododkazech, zejména pak zde: www.Nazamysleni1.blogspot.com.
Každoročně přibývá těchto našich spoluobčanů, v počtu několika set tisíc. Chcete, aby se třeba Vaše dítě stalo tohoto obětí ?
Ne ? Pak věnujte, prosím, důsledně, pozornost, tomuto webu, včetně jeho VŠECH odkazů a pododkazů.
*
Neboť přehlížení drobnějších NEkorektností v životě, bezpochyby vede k NEkorektnostem větším, a to i ve vzdálenějším prostoru. Tedy drobné překročení Lidskoprávní se na druhé straně polokoule může projevit třeba běsněním teroristů, například.
*
Je zapotřebí udělat si v Českém parlamentu, v České vládě, personální pořádek. Musí tam být pouze Lidé znalí a ctící vždy a všude Lidskoprávní dokument: Všebecná deklarace Lidských práv OSN.
NA TOM STOJÍ, NYNÍ, I PRO ČASY BUDOUCÍ, MOŽNOST EXISTENCE NEJEN ČESKÉHO NÁRODA, ALE CELÉ LIDSKÉ CIVILIZACE, JAK JI ZNÁME, aby mohla se evolučně dál, v míru, rozvíjet. Nyní se nachází v úpadku. Národ Český, i jiné, vymírají.
A tím víc se ozývají ke slovu síly teroristů.
*
Představím Vám krátce scénář, pokud se Lidé by neřídili mými doporučeními: Lidská civilizace by se rozdělila na tři světy:
Vládce ruso a číno filní oligarchní mafie, která by si udělala z ostatní části Evropské civilizace v podstatě otroky, či nevolníky, v útisku.
Dále regiony s nadvládou teroristů,
A na kontinenty zaoceánské, jako Amerika, Afrika, Austrálie, přičemž primátní vládci světa by ovládali jej: Rusko s Čínou, spolu se Severní Koreou, a ti by podloudně pracovali na samovyhlazenhí regionu arabského dnes válčícího světa, aby pak v klidu mohli obsadit tamní území. Po té by se podvolila i Austrálie, a jiné destinace, nakonec i Amerika. Jak vypadá život Lidí bez lidskoprávní v zemích Ruska, Číny, Severní koreje, víme.
Tento scénář je již rozehrán, ještě je možnost situaci uvést do stavu hodnot ve jménu Ducha Lásky Stvořitele.
Pokud by se Lidé na to, o čem zde píši, vykašlali, následvalo by jich poučení.. viz uvedený scénář.. Avšak je zde také téma klimatu na Zemi.. to vše s tím vším souvisí.
*
Máte, Lidé, tedy v rukou velkou zodpovědnost. Za celou další i evoluci Lidské civilizace.
*
NETOLERUJTE ve vládě, v parlamentu, nikoho, kdo nezná a vždy a všude nerespektuje Všeobecnou deklaraci Lidských práv OSN !!
*
TO JE KLÍČOVÉ PRO DALŠÍ MOŽNOST EVOLUCE LIDSKÉ CIVILIZACE s hodnotami v životě, které nás, Lidi, odlišují od zvířat !!
*
Lidé z celé České republiky, organizujte demonstrace, za obměnu personální parlamentu a vlády, i prezidentského úřadu, jak výše uvádím, a to nikoli do odvolání, ale dokud tam bude ( a vždy, pokud tam bude ) i byť jen jedna osoba, s uvažováním svým bezlidskoprávně, vkládajíc to do zákonů, do legislativy.., či s takovou, dosavadní historií, tedy dokud tam bude i byť jen jeden takový Bohu, Stvořiteli, panic.
*
Doporučuji: Demonstrovat na náměstích ve spojení s tím, aby politici věděli, že Lid může také přijít za nimi na úřad, a udělat to, dělat to.
Lidé mohou přijít za vládním úředníkem, mohou přijít za poslancem, mohou přijít za prezidentem. To je svobodné právo každého člověka.
Myslete při to Lidé na píseň: Modlitba pro Martu.
Myslete při tom také však na: Deklaraci Lidských práv OSN.
Naučte se znát znění tohoto Lidskoprávního dokumentu.
Naučte jej znát Vaše děti.
A tuto znalost neustále opakujte, opečovávejte.
Pak můžete, Lidé, národe Český, přistoupit i ke spolupodílení se na tvorbě národních zákonů, formou referend, jako například Švýcaři.
Nemohou si, čeští politici, myslet, že si žijí ve své ulitě, a Lid že za nimi nemůže přijít. Lid naopak za nimi může přijít, svobodně, v podstatě kdykoli. Zejména, pokud to situace vyžaduje, tak i třeba opakovaně. Taková situace nyní JE.
*
Co se týká snahy pana Mikoláše Mináře ze spolku www.Milionchvilek.cz o to, jednat se stávajícími politiky, tak zvaných tradičních demokratických stran, KTERÉ NÁS DOVEDLY DO SOUČASNÉHO STAVU, nevidím to příliš konstruktivní, spíše to vidím jako kontraproduktivní, i pro budoucnost, za současného jejich personálního obsazení. I když chápu, že vzhledem k tomu, že momentálně jsou ve funkci, nelze ignorovat jejich v ní bytí, a jistá forma komunikace je nutná.
*
Co se týká Andreje Babiše, má od Stvořitele padáka, ve fukcích státních České republiky. Čím dříve to pochopí, tím lépe pro všechny.
Je zapotřebí ( při dodržení zákonných postupů, zejména při dodržení vždy a všude dokumentu: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN) , ustanovit personální obsazení Českého parlamentu, vlády, úřadu prezidenta ČR Lidmi, znalými a ctícími, vždy a všude, lidskoprávní dokument: VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN.., (a se k němu hlásící, nahlas, veřejně, neustále, opakovaně..) tedy Lidmi s dobrým srdcem.
*
Jinak je se všemi snahami o zlepšení čehokoli, v České republice, o řádný jeho chod, i právní stát..i v širším okruhu světa.. pro časoprostor bytí.. ZMAR a AMEN.
*
*
~~~