1

Proč inovace PRO ŽIVOT ?
No, přece, pro přežití, důstojné, i v kvalitě optimálně možné, i esteticky, nejvyšší, při zachovávání, zachování Lidské důstojnosti vždy a všem, při zachovávání možnosti života Lidí na planetě Zemi, v optimálním svém zdraví..
Lidem VŠEM v České republice, a na planetě Zemi:

pátek 3. května 2019

Inovace ..tip n: 2019-05-03_1

Za naprosto nezbytnou inovaci pro správný chod státu Česká republika, ale i Evropy, a širšího světa, považuji ustanovení do právního řádu státu, jeho 100% akceptace, vždy a všude jej dodržování, i respektování, vždy a všude i vyžadování tohoto, dokument, jeho všechna ustanovení:
VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN.
Jde o dokument, který je poselstvím Daru Nebes, a je rozšířenou formou Ježíšova desatera.
Bez této inovace NElze na Zemi, planetě zajistit trvalý mír, prosperitu národů světa, ani přežití Lidské civilizace, jak ji známe.. jelikož toto vše, o čem zde píši, je základ toho, aby se to mohlo dařit, podařit.
*
Nedílnou součástí této inovace, je, musí být, přechod Lidské civilizace na jednodušší život ( strava, umírněnost ), tedy přechod na receptář: www.ForHealthOne.blogspot.com a dále 100% realizace projektu, plánu ( v pozitivním duchu, v pozitivních v něm doporučeních) : www.GoldenFriendOne.blogspot.com dle tamních pozitivních textů, doporučení, i v tamních všech odkazech, a pododkazech.
*
Jak uvádím, bez tohoto všeho, NElze uchránit klima na Zemi, planetě, ani přežití Lidské civilizace, jak ji známe.. jelikož toto vše, o čem zde píši, je základ toho, aby se to mohlo dařit, podařit.
*
Lidé mají nyní díky mým řádkům na vybranou, zda půjdou Cestou tou, o které píši dobrovolně, nenásilně, plánovitě,
nebo zda například z důvodu liknavosti to nestihnou, a věci převezme do svých rukou Stvořitel, aby si zachránil ze svého díla, matky Země, ještě, co může. Nelíbí se MU úhyn hmyzu, ptáčků, motýlků, včeliček, zvířátek, sobeckost Lidí.. ON chce vidět Lásku. Život, radost. Bytostí, na Zemi, planetě.
*
~~~